Waar kunt u ACW voor inschakelen?

LKKR!

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Voor de dagelijkse catering binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering in bedrijfsrestaurants.

Dagelijks verzorgen onze keukenprinsessen buiten een (h)eerlijke en verantwoorde verse lunch ook de vergaderservice en het onderhoud van de aanwezige koffie- en vendingautomaten.

Dat bedrijfscatering niet duur hoeft te zijn bewijst ACW! Wij leveren voor ieder bedrijf ( hoe groot of klein ook) lunchconcepten op maat. Creatieve cateringconcepten die ingaan op de wensen van de opdrachtgevers en passen binnen de beschikbare budgetten. Een verzorgde en betaalbare lunch is bij ons geen broodje aap!

Wij zien een waarneembare trend bij onze opdrachtgevers en in zijn algemeenheid binnen de bedrijfscateringmarkt. Onder invloed van o.a. het “nieuwe” werken, de 24-uurs economie en recentelijk het Covid-19 virus, daalt het aantal dagelijkse lunchgebruikers sterk, loopt de gemiddelde lunchbesteding terug en stijgen de in rekening gebrachte managementkosten in verhouding tot de contractwaarde verder.

Opdrachtgevers kijken daardoor opnieuw kritisch naar de invulling en de in verhouding hoge kosten. Doordat wij lean en mean zijn georganiseerd en niet werken met moeilijke contracten of hoge management kosten kunnen wij hier flexibel op inspelen en tegen lage kosten uw bedrijfscatering uit handen nemen.
We denken graag mee en zorgen samen met u als opdrachtgever voor passende oplossingen en lekkere en betaalbare gerechten in het bedrijfsrestaurant. Uw wensen en eisen vormen de hoofdingrediënten van onze dagelijkse lunchvoorziening!

Wilt u een bakkie doen met onze adviseur Frank? Neem dan nu contact op!

Neem contact op met Frank

Rondje van de zaak

Beschikt u niet over een bedrijfsrestaurant of is uw bedrijfscatering wellicht niet rendabel genoeg meer? Vormt het LKKR cateringconcept van ACW geen alternatief, maar wilt u uw collega’s en gasten wel iets kunnen bieden?

Draaien uw medewerkers ploegendiensten en wilt u ze 24/7 toegang geven tot een gevarieerd assortiment aan o.a. dranken, broodjes of wellicht zelfs maaltijdcomponenten? Dan is het Grab&Go concept van ACW een prima alternatief voor u en uw medewerkers.

Op basis van uw behoeften plaatst ACW* de juiste vendingautomaat(en) in uw bedrijf. Of het nu gaat om een frisdrank-, snoep of een combinatieautomaat, alles is mogelijk!

Het ACW Grab&Go concept kent geen ingewikkelde huur- of koopconstructies! Wij nemen het u uit handen en verzorgen het gehele proces, van het plaatsen, reinigen tot aan het vullen van de automaten.

  • Volledig afstembaar op uw (lunch) behoeften
  • Assortiment eenvoudig aan te passen
  • Zorgeloze 24/7 selfservice
  • Geen hoge investeringen
  • Geen moeilijke huur- of koopconstructies
  • Volledige ontzorging

Heeft u interesse in het Grab&Go concept van ACW? Neem dan contact op met Frank.

*Alleen bij/ voor vaste klanten

Neem contact op met Frank

Contactformulier

Wilt u meer informatie?

SCAN DE CODE OM MET MIJ IN CONTACT TE KOMEN!