VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

27 UUR PER WEEK, DEN HAAG

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

27 uur per week

Den Haag

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig of samen met een collega allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren bij een appartementencomplex. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende.

 

Het betreft een functie voor 27 uur per week. Je werkt op maandag, woensdag en donderdag 5 uur per dag en op dinsdag en vrijdag 6 uur per dag. De werktijden zullen in overleg worden vastgesteld, maar zijn in elk geval tussen 07.00 en 17.00 uur. 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes; 

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; 

  • Je beheerst de Nederlandse taal; 

  • Je bent woonachtig in Den Haag of de directe omgeving, en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer (auto of scooter).  

 

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer 010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar: hr@acwbv.nl of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier

© 2021 ACW BV, HOOGVLIET