Waar kunt u ACW voor inschakelen?

Glasbewassing: We zijn er groot mee geworden!

Al meer dan een halve eeuw is ACW de specialist in o.a. het verzorgen van glasbewassing. Gedurende die ruim 50 jaar hebben wij ons als partij verder doorontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche, waarbij o.a. ons machinepark, onze systemen onze middelen en materialen verder zijn mee ontwikkeld met de veranderde afwerkmaterialen, kwaliteitseisen, individuele wensen en wet- en regelgevingen.

Met al die kennis en ervaring is er bijna geen pand dat niet door ons gewassen kan worden of niet door ons gewassen wordt! Of het nou gaat om omvangrijk, moeilijk bereikbaar, op grote hoogte of glas in operationeel gebied, been there and done that!

Onze specialisten stropen hun mouwen op en gaan graag voor u aan de slag, zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk op een juiste wijze te reinigen en te onderhouden.

ACW biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Echter elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. In een persoonlijk onderhoud inventariseren wij uw wensen en stellen wij samen met u een gebouw specifiek maatwerkplan op, om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Na een verdere inventarisatie en bijbehorende risico inventarisatie, ontvangt u een helder en transparant voorstel, zonder verrassingen achteraf!

Neem contact op met Daniël

Meer dan alleen interesse in voorgevels!

Gevels worden door de tijd heen aangetast door verschillende soorten vervuiling. Atmosferische en natuurlijke vervuiling veroorzaakt door o.a. uitlaatgassen van alle soorten passerend verkeer, metaaldeeltjes, zout- mineralen en olieaanzet, mos, vochtplekken, vorstschade, en aanhechtingen van ander vuil zijn de meest voorkomende soorten vervuiling. Afwijkingen en ontsieringen die kunnen lijden tot een onverzorgde uitstraling van het gebouw en schade aan de afwerkmaterialen.

Het professioneel en periodiek reinigen en onderhouden gevels draagt bij aan de representatieve uitstraling van de locatie, verlengt de economische levensduur en voorkomt hoge (onverwachte) kosten.

ACW verzorgt al meer dan 50 jaar het onderhoud aan gevels en biedt de oplossing met specialistische gevelreiniging. Wij reinigen en conserveren o.a. metselwerk, betonnen gevels, aluminium of kunststof onderdelen en verwijderen graffiti. Kortom, we zorgen ervoor dat uw gevel er weer voor langere tijd stralend uitziet.

Met behulp van de juiste technieken en bevlogen professionals brengen wij uw bedrijfspand (terug) in een juiste en representatie staat. Overigens gevelreiniging is veelal nog een manuele handeling waar buiten het gebruik van machines, middelen en materialen veel gebruikt gemaakt wordt van ouderwetse ellenboogstoom (veel handwerk).

Om de kosten van de reiniging zo laag als mogelijk te houden maken wij tijdens de uitvoering van het werk (éénmalig of periodiek) gebruik van onze eigen hoge druk units, stoomreinigers hoogwerkers en verrijkers. Op deze wijze garanderen wij een efficiënte en veilige uitvoering tegen een interessante prijsstelling.

Wij adviseren u overigens niet alleen uw gevel te reinigen, maar ook te kiezen voor het beschermen van uw gevel na de reiniging. Zo kunnen wij een beschermende coating aanbrengen of het gevelmateriaal impregneren. Zo verlengt u de levensduur van uw pand en behoudt u een verzorgde aanblik. Indien gewenst kunnen wij zelf en meer jaren onderhoudsplan aanbieden want onderhoud zorgt voor behoudt!

Neem contact op met Daniël

Houtje touwtje

Beschikt u over een pand of bedrijfslocatie, die niet is voorzien van een gevelinstallatie of beschikt u over een gevelinstallatie die niet meer voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen? Is er geen of beperkt ruimte voor een hoogwerker, staat een stellage in de weg en is zelfs het wassen met een wassteel niet mogelijk, maar wilt u wel dat uw ramen gewassen worden? Dan heeft ACW ook hiervoor een passende en veilige oplossing!

In dat soort situaties maken wij gebruik van onze RopeClimber. Dit is een moderne en veiligere versie van het vroegere bootsmanstoeltje. Herinnert u zich die nog? Het bootsmanstoeltje was voor echte Diehards die zich middels slechts een plankje en touw langs de gevel lieten zakken om de ramen te wassen. De RopeClimber is daar de verdere evolutie van, zeg maar gerust versie 3.0!

De RopeClimber zorgt voor een veilige werkomgeving op hoogte en is een volledig autonoom product, aangedreven met batterij voor eenvoudige bereik van gevels en besloten ruimten. De RopeClimber wordt gebruikt in combinatie met SafeAccess ophangrails of met een davitsarm.

Herkend u bovenstaande? Heeft u en gevelinstalatie die in storing staat of niet meer voldoet aan de wettelijke eisen of wilt u niet geconfronteerd worden met hoge investeringskosten, dan is de inzet van de RopeClimber een interessant en veilig alternatief!

Neem contact op met Daniël

Contactformulier

Choose File

Wilt u meer informatie?

SCAN DE CODE OM MET MIJ IN CONTACT TE KOMEN!