GLASBEWASSING

Uw medewerkers en zakenrelaties voelen zich prettiger als hun omgeving schoon en fris is. Een goed uitzicht geeft een vrij gevoel en maakt uw medewerkers productiever.

De glazenwassers van ACW weten dit maar al te goed. Voor hen is dit de dagelijkse uitdaging waarvoor zij opstaan. Wij wassen de ramen van uw kantoorpand van binnen en buiten; uiteraard hoort hier het reinigen en/of conserveren van kozijnen en gevelbeplatingen ook bij.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn daarom ISO 9001:2008 en VCA* gecertificeerd. Daarnaast hebben wij als eerste bedrijf in Nederland het OSB keurmerk Glas-en Gevel behaald.

Alle glazenwassers zijn gegarandeerd opgeleid voor Basisveiligheid VCA en SVS vakman glazenwasser gediplomeerd. Wij werken uitsluitend met eigen klimmaterialen die jaarlijks gekeurd worden.

Inmiddels heeft ACW de beschikking over 4 (eigen) hoogwerkers met werkhoogte tot 28 meter.

 

Voor alle projecten maakt ACW een kosteloze Project Risico- Inventarisatie en Evaluatie. Hierin worden eventuele knelpunten benoemd en oplossende maatregelen aangedragen, eventueel ondersteund door fotomateriaal.