Ben jij op zoek naar een baan met uitzicht en wil jij werken voor een tof en mooi familiebedrijf waar wij met elkaar hard werken om continue kwaliteit te leveren aan onze klanten?

Maak dan de overstap naar ACW! Wij zijn op zoek naar Allround Glazenwassers die ’in teamverband, uiteraard conform de geldende veiligheidsvoorschriften, glaswaswerkzaamheden uitvoeren bij onze klanten. Denk hierbij aan o.a. appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, etc. Wij werken niet voor particulieren. Ook ga je bij ACW aan de slag met diverse arbeidsmiddelen zoals een staande ladder, wassteelmethodiek, gevelinstallatie, hoogwerker, etc.

Voldoe jij aan de volgende eisen?

  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma, vakdiploma (SVS) en een hoogwerkercertificaat, of in elk geval bereid deze te halen;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE;

  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en representatief.

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wanneer jij nu tekent bij ACW ontvang jij een tekenpremie van €1.000,-* netto. Zo maken wij jouw transfer naar ACW echt compleet, jij bent immers goud waard voor ons!

Dus wacht niet langer en druk op de knop hieronder om te solliciteren bij ACW. Na een check van jouw CV zullen wij jou uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen en om te kijken wat jouw ambities zijn binnen het ambacht glasbewassing.

Zit jij binnenkort bij ons aan tafel om jouw transfer te bespreken?

*voor de voorwaarden kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 010 - 490 44 20 of door te mailen naar hr@acwbv.nl.

 

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET