GEVELONDERHOUD

Buiten glasbewassing, verzorgt ACW al een halve eeuw het onderhoud van gevels!

Al vijftig jaar weten wij als geen ander, dat een schone gevel van belang is, voor het behoud en de duurzaamheid van uw pand en voor een representatieve uitstraling.

 

Er bestaan vele soorten gevels en gevelafwerkingen o.a. (bak)steen, beton, glas, hout, metaal en kunststof. Het is een feit dat weersinvloeden en atmosferische vervuiling gevels aantasten. Deze vervuiling gaat niet alleen ten koste van de uitstraling van uw bedrijf, maar ook komt de duurzaamheid van het gebouw in het geding als er geen onderhoud wordt gepleegd.

 

Iedere gevel en ieder afwerkmateriaal en zelfs de ligging ervan, vraagt om een eigen specifieke aanpak en reiniging. Het spreekt voor zich dat wij over het onderhoud ervan u graag persoonlijk adviseren. Wij reinigen en beschermen onder andere betonnen gevels, metselwerk, trespa beplatingen, aluminium of kunststof kozijnen en verwijderen graffiti. Om gevels vochtwerend en vuilafstotend te maken, kunnen we deze coaten of hydrofoberen.

 

In overleg met u, bezoekt onze specialist uw gebouw. Hij let hierbij op de aanwezige vervuiling, welke omgevingsfactoren van invloed zijn en de bereikbaarheid. Vervolgens zal hij in combinatie met eventuele voorgeschreven onderhoudscycli vanuit de garantiebepalingen, zoals die zijn opgenomen in de V.M.R.G. (Vereniging Metalen Ramen & Gevelbranche) ook te vinden op www.vmrg.nl, een open en transparant advies en onderhoudsrapport opmaken en in overleg proefstukken plaatsen, zodat het uiteindelijk beoogde resultaat voor u vooraf zichtbaar is.

 

Indien gewenst maken we ook een MJOP (MeerJaren OnderhoudsPlan), waarin wij de onderhoudscyclus en daarbij horende kosten voor de komende jaren inzichtelijk maken.

 

Is het pand uw eigendom en wilt u de kosten spreiden dan is een onderhoudsabonnement ook een mogelijkheid die we graag met u bespreken!

 

Samen  zorgen we ervoor dat uw gevel er weer voor langere tijd stralend uit ziet.