SCHOONMAAK

Schoonmaakonderhoud

Vloeronderhoud

Zorgondersteuning

MEER INFO

GLASBEWASSING

Vastgoed

VVE

Kantoorpanden

MEER INFO

GEVELONDERHOUD

Gevelonderhoud

MEER INFO

BEDRIJFSCATERING

Vaste catering

Eventcatering

MEER INFO

SPECIALISTISCHE

REINIGING

Dieptereiniging

Industriereiniging

MEER INFO

WELKOM BIJ ACW

LAATSTE NIEUWS

"SCHOONMAAKHELDEN SINDS 1967"

In 1967 heeft Frans van Pelt zijn ACW opgericht. Toen, een kleine regionale single service dienstverlener, gehuisvest in Rotterdam en vooral gericht op de verzorging van glasbewassing.

Nu, meer dan een halve eeuw verder, is er geen sprake meer van een klein bedrijf en zijn we doorontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche en een regionale multi service dienstverlener op het gehele facilitaire vlak.

 

Anno 2019 nog steeds een 100% familiebedrijf, waar de 2e generatie van Pelt inmiddels aan het roer staat. Een solide organisatie, die dit jaar een halve eeuw bestaat en zichzelf gedurende die vijf decennia op basis van geleverde kwaliteit, betrokkenheid, innovatie en passie voor het ambacht staande weet te houden en ondanks de verdringingsmarkt en de economische crisis gestaag doorgroeit.

​Ondanks die groei en ontwikkelingen, is ACW nog steeds een no nonsense Rotterdams bedrijf, waarbinnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk: kennis, kunde , houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter waarbij we altijd in oplossingen denken en de continuïteit van ons bedrijf en de kwaliteit van onze dienstverlening belangrijker vinden, dan alleen de focus op winst.

ACW IN CIJFERS - 2019

"WAT DOEN WIJ PRECIES?"

CERTIFICATEN

Cetradex VCA72.png
Cetradex ISO72.png
OSB11010 CU Huisstijl_logo_CS4_Def.jpg
logo OSB segment AWOG_FC.jpg
Kwaliteitslogo Glas en Gevel 2013.jpg