VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

7 UUR PER WEEK , MAASSLUIS

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

7 uur per week

Maassluis

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende. Het betreft de schoonmaak van kantoren, algemene ruimtes en sanitaire ruimtes. 

 

Het betreft een functie voor 7 uur per week. Op maandag, woensdag en vrijdag werk je van 18.00 – 20.00 uur en op dinsdag en donderdag van 17.30 – 18.00 uur. Eventueel kunnen de werkzaamheden ook in de ochtend worden uitgevoerd tussen 06.00 – 08.00 uur.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes; 

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; 

  • Je beheerst de Nederlandse taal; 

  • Je bent woonachtig in Maassluis of de directe omgeving. Woon je buiten Maassluis, dan beschik je over eigen vervoer om op de werklocatie te komen.

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer 010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar: hr@acwbv.nl of solliciteer via onze website www.acwbv.nl

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET