VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

10 UUR PER WEEK, NAALDWIJK

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

10 uur per week

Naaldwijk

 

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals het schoonmaken van toiletten, douches en kleedkamers. Ook ben je er voor verantwoordelijk dat de entree van het pand er netjes en schoon uitziet. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende.

 

Het betreft een functie voor 10 uur per week. Je werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 10.30 uur. Daarnaast ben je, indien nodig, ook beschikbaar op de dinsdag voor extra werkzaamheden.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes;

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden;

  • Je beheerst de Nederlandse taal;

  • Je bent woonachtig in Naaldwijk of directe omgeving en in het bezit van vervoer om je goed te kunnen verplaatsen in de genoemde regio.

 

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer 010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail je CV en motivatiebrief naar hr@avwbv.nl 

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET