VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

10 UUR PER WEEK, ROTTERDAM-ALBRANDSWAARD

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

10 uur per week

Rotterdam-Albrandswaard

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

De functie

Je gaat in deze functie samen met een tweetal collega’s allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende.

 

Het betreft een functie voor 10 uur per week. Je werkt maandag tot en met vrijdag van 16.45 uur tot 18.45 uur. Tijdens afwezigheid van een van je collega’s ben je flexibel om tijdelijk wat meer uren per avond te werken

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes; 

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; 

  • Je bent in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag of in elk geval bereid om deze direct aan te vragen; 

  • Je beheerst de Nederlandse taal; 

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam Heijplaat, of beschikt over eigen vervoer (auto of scooter) om de locatie goed te kunnen bereiken. 

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET