SCHOONMAAK

Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren, bouwketen of openbare gebouwen, u ervaart er net dat beetje extra bij, waardoor dat ondefinieerbare gevoel van tevredenheid ontstaat. Wij weten waar dat in zit: een schone werkruimte!

Het zijn soms, althans voor insiders, van die kleine dingen die het doen. Wij streven er naar om veilig en hygiënisch te werken. Niet alleen is het zaak dat uw omgeving er “schoon” uit ziet, ze dient ook hygiënisch te zijn. Het is daarom een geruststellende gedachte om te weten dat de door ons gebruikte schoonmaakhulpmiddelen zijn voorzien van kleurcodes en uitsluitend daar worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn.

Toiletruimtes kan je nu eenmaal niet vergelijken met een keuken waar de koffie wordt gezet. Hoe vanzelfsprekend dit ook is, ACW benadrukt dit door een daarop afgestemde zorgvuldige werkwijze.

De selectie van de middelen om schoon te maken, het in acht nemen van hygiëne door de gebruiksmaterialen in zones in te delen, alles draag bij aan optimale verzorging van uw bedrijfsinterieur.