Waar kunt u ACW voor inschakelen?

Niet lullen maar poetsen!

De pandemie heeft het collectieve bewustzijn over een schone en veilige werkomgeving op vele niveaus geagendeerd. De noodzaak van het uitvoeren van dagelijks schoonmaakonderhoud is essentieel geworden in het terugdringen van het virus en het creëren van een veiligere werkomgeving.

Schoonmmaakdienstverlening is door de pandemie enorm veranderd. Meer dan ooit vraagt de markt om een actieve- in plaats van een passieve houding, die nog meer aansluit binnen de dynamiek en behoefte van het bedrijf of de locatie. Deze vraag en aanbod gestuurde behoefte is doorgaans gekoppeld aan de veranderende bezettingsgraden en het daarbij horende wisselende vuilaanbod. Kortom meer dan ooit is flexibiliteit gewenst.

Het spreekt voor zich dat u in ACW die flexibele en betrokken dienstverlener vindt! Met ACW kiest u voor een betrokken, professionele en duurzame schoonmaak partner met meer dan een halve eeuw schoonmaakervaring. Een no nonsense familiebedrijf waar de 2e generatie aan het roer staat en de derde generatie wordt klaargestoomd.

Een bedrijf met echte passie voor het ambacht schoonmaakonderhoud en glasbewassing, die alle voorkomende werkzaamheden met eigen opgeleid en gespecialiseerd personeel uitvoert en niet met schimmige zzp constructies werkt.

Wij zijn een echt traditioneel en professioneel Rotterdams bedrijf, waarbinnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk: kennis, kunde, houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter.
Van onze voorstellen maken wij geen rocket sience, ook zijn het geen vuistdikke glossy folders gevuld met prachtige volzinnen, die de werkelijkheid vaak niet benaderen. Wel ontvangt u van ons, na een inventarisatie een samenwerkingsvoorstel. Een voorstel dat op alle fronten helder en transparant is en volledig is gebaseerd op uw behoeften en uw wensen.

Waarin handelingen die nooit gebeuren ook niet worden gecalculeerd en waar praktische oplossingen gecombineerd met de inzet van juiste machines en chemie en het oog voor de menselijke maat zorgen voor een faire en interessante prijsstelling. Een gekende formule die ons al meer dan een halve onderscheid van de rest van de branche. Niet voor niets zijn wij wereldberoemd in heel Rotterdam.

Wilt u ook een voorstel op maat, neem dan contact op Roger van den Donker. Als u de koffie klaarzet, heeft Roger binnen no time een passend voorstel klaar (koekje erbij kan geen kwaad)

Neem contact op met Roger

D’r in en d’r uit

Bij het schoonmaken van VvE’s zie je in de praktijk vaak, dat de schoonmaakwerkzaamheden worden ondergebracht bij een mobiele ploeg. Voor de bewoners van de betreffende VvE vaak een anonieme groep schoonmakers in een busje.

Passanten die zonder echte betrokkenheid en volgens “het erin en eruit principe” op een vast dagdeel van de week en volgens een vaste route een aantal complexen afrijdt om daar in een paar uur tijd en op een tijdstip dat het hun het beste uitkomt, de schoonmaakwerkzaamheden komt uitvoeren.

Een groot nadeel van deze methodiek is dat uiteindelijk niemand van dat mobiele team, zich echt verantwoordelijk voelt voor het betreffende complex als geheel. Daarbij zie je vaak dat het tijdstip van reiniging niet logisch is of past bij het vuilaanbod. Zo wordt doorgaans een hoofdhal gereinigd op een tijdstip dat veel bewoners naar hun werk gaan of een etage gestofzuigd terwijl u nog ligt te slapen. Dit met alle gevolgen van dien.

Wij kiezen voor het schoonmaakonderhoud van VvE’s juist voor meer betrokkenheid, langere aanwezigheid, duidelijke herkenbaarheid op de werkvloer en een tijdstip van reiniging die meer aansluit aan de behoeften, hoe?

Door de werkzaamheden (waar mogelijk) juist onder te brengen bij slecht één persoon, één vaste en betrokken schoonmaker. Een gepassioneerd persoon, die zijn of haar VvE conform frequentie reinigt en netjes zal houden!

Neem contact op met Roger

Stof tot nadenken

Hygiëne en veiligheid zijn beide essentieel in de voedselverwerkende industrie. Deze bedrijfstak vergt op alle fronten een andere discipline dan voor standaard schoonmaakwerkzaamheden gelden.

Wij verzorgen niet alleen het schoonmaakonderhoud in o.a. kantoren, maar ook reinigen wij bij diverse verwerkings-, productie- en industriële bedrijven. Gerenommeerde bedrijven waar kwaliteit, flexibiliteit, accuratesse, en veiligheid allen met kapitale letters worden geschreven.

Onze vakmensen verzorgen dagelijks de complete reiniging: van machines tot vloeren, van stellingen tot wanden en van staalconstructies tot leidingwerk.
Als onze specialisten beschikken over de benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiëne om de juiste industriële reiniging uit te voeren. We werken secuur en uiteraard volgens de gestelde normen, zoals HACCP, BRC, AIB en IFC.

Door goed te plannen en efficiënt te werken, zorgen wij ervoor dat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.
Wilt u de reinigingswerkzaamheden bij ons onderbrengen? Wij maken graag een afspraak met u, om o.a. uw wensen en de protocollen door te nemen en een passend voorstel uit te brengen.

Neem contact op met Roger

Don’t you miss me?!

Iedere dag opnieuw worden onze schoonmakers geconfronteerd met toiletgebruikers die o.a. geen gevoel hebben voor afstand of de avond ervoor iets verkeerds hebben gegeten. Uiteraard zorgen onze schoonmaakhelden er (met hun sterke maag en zonder klagen) weer voor dat het toilet hygiënische schoon en netjes wordt.

Echter op dat soort locaties is vaak het dagelijks onderhoud alleen niet voldoende om de ruimte goed schoon te krijgen. Juist op die plekken bouwt zich na verloop van tijd een spiegel van organische en anorganische vervuiling (urinezuur, corrosie- en kalkaanslag) op, waardoor voedingsbodems voor bacteriën, schimmels en gisten ontstaan.

Door hier geen gevolg aan te geven gaan gebruikers naast vervuilen doorgaans over tot re-decoratie van de ruimte en ontstaat er in zijn algemeenheid een bodem voor o.a. kruisbesmetting en voldoet een toilet uiteindelijk niet meer aan de minimumeisen van hygiëne.
Een periodieke dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen.

Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van ACW. Bij een dieptereiniging van het sanitair worden onderdelen gedemonteerd en schoongemaakt, ontkalkt en gedesinfecteerd. Wij maken hiervoor gebruik van specialistische reinigingsapparatuur zoals schrob-, schuimmachines en hogedruk stoomunits.
Na uitvoering ruikt het toilet weer naar viooltjes….

Neem contact op met Roger

Contactformulier

Choose File

Wilt u meer informatie?

SCAN DE CODE OM MET MIJ IN CONTACT TE KOMEN!