Hoog niveau tijdens schoolkorfbaltoernooi

Met deelname van vijf scholen uit Hoogvliet en Pernis, goed voor ruim 160 kinderen, werd het ACW Schoolkorfbaltoernooi een mooi sportspektakel. De sportieve strijd vond woensdag 11 april plaats bij korfbalvereniging Nikantes op het sportcomplex aan de Botreep.

Hoogvliet - Kinderen uit de groepen 1 en 2 deden mee aan een speciale Kangoeroe Klup. Deze speciale beweegvorm voor kinderen van drie tot zeven jaar vindt normaal gesproken elke thuiswedstrijddag plaats bij Nikantes van 10.30 tot 11.15 uur. Alle deelnemende kinderen konden knikkers raden en kans maken op een Intertoysbon ter waarde van maar liefst €20,-. Ouders en leerkrachten konden meedoen aan een wedstrijdje doelpunten scoren - binnen één minuut wel te verstaan - én leuke prijzen winnen. De deelnemende teams zijn ook op de foto gegaan. Verder was er een handige ballonenvouwer aanwezig voor het nodige vertier en natuurlijk een fraai luchtkussen.

Klik op de foto voor de uitgebreide functieomschrijving

Maar het meest belangrijke is dat er goed en sportief gekorfbald werd. Het niveau was ronduit indrukwekkend! In de poule van de groepen 3 en 4 is de Plataan B1 uit Pernis de winnaar geworden. In de poule voor de groepen 5 en 6 won de Plevier D1 de felbegeerde titel. Tenslotte werd in de poule voor de groepen 7 en 8 de Plevier E1 de kampioen. Alle deelnemers hebben na afloop een vaantje gekregen.

Bron: De Botlek

#acw #sponsor #sport #korfbal

Uitgelichte berichten
Recente berichten