Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg


Op vrijdag 14 december jl. heeft een groep glazenwassers van ACW, in het kader van de actieweek “Glazenwassers hebben ❤ voor de zorg” een bijdrage geleverd aan de bingomiddag in het bruin café van de Klepperwei in Rhoon. De glazenwassers hebben de bewoners opgehaald van de verschillende verdiepingen en een mooi plekje gegeven in de activiteitenruimte, waarna ze iedereen hebben voorzien van iets te drinken. Na een spannende eerste ronde hebben de glazenwassers in de pauze gezorgd voor een drankje en een hapje voor alle bewoners, waarna een tweede ronde bingo volgde. De middag werd door iedereen (zowel bewoners als de glazenwassers) met een goed gevoel afgesloten.

ACW bedankt Argos Zorggroep voor de leuke middag! En uiteraard hoopt ACW met deze actie meer bedrijven te enthousiasmeren om volgend jaar ook mee te doen aan de actieweek “Glazenwassers hebben ❤ voor de zorg”.

#OSB #zorg #maatschappelijk

Uitgelichte berichten
Recente berichten