Waar kunt u ACW voor inschakelen?

Verwijderen van Street Art is voor ons een piece of cake!

Niets is voor u zo vervelend als een Street Artist, die in het holst van de nacht zijn “piece” op uw gevel plaatst! Tekeningen, leuzen of aanstootgevende teksten die uw gevel ontsieren en andere vandalen uitnodigt om het werk verder te “verfraaien” of zelfs uit te breiden!

ACW heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het verwijderen van graffiti en weet precies wanneer een bepaald type verf loskomt van een bepaald type ondergrond.
Voordat we gaan reinigen analyseren we eerst de gevel en gebruikte verfsoort. Is het aluminium, beton, steen, kunststof of rvs? En is de gebruikte verfsoort b.v. acryl, glitter, glow in the dark verf of synthetisch?

De uitkomsten hiervan bepalen de benodigde schoonmaaktechniek. Stoom reinigen, chemisch reinigen of zandstralen zijn enkele voorbeelden hiervan. Tegen een interessante prijs en snelle opvolging verwijderen wij het “kunststuk” professioneel en krijgt uw gevel weer een nette en representatieve uitstraling!

Is de graffiti verwijderd en komt de vandaal weer terug, dan adviseren wij u om een anti-graffiti coating aan te brengen. Met het aanbrengen van een anti-graffiti coating beschermd u uw gevel tegen nieuwe graffiti en maakt het de verwijdering ervan tevens een stuk eenvoudiger.

So, who you gonna call…?!

Neem contact op met Daniël

 Wij houden niet alleen het hoofd koel

Om de temperatuur in een koelcel- of loods op het juiste niveau te brengen c.q. te houden, wordt er doorgaans gebruik gemaakt van koelinstallaties. Deze installaties vergen buiten technisch- ook specialistisch schoonmaakonderhoud.

Industriële verdampers en luchtkoelers zijn vaak een bron van schimmels, gisten en andere micro-organismen. O.a. de hoge vochtigheidsgraad en temperatuur vormen hier een goede voedingsbodem voor. Buiten de micro-organismen, schimmels en gisten raken de verdampers en koelers eveneens bevuild met allerlei vetten en stof. Naast het hygiënische aspect kunnen door de ophoping van deze verontreinigingen de lekbak en de afvoer verstopt raken, met lekkage als gevolg.

Vervuilde industriële verdampers en luchtkoelers hebben een negatief effect op de koelcapaciteit en levensduur van het apparaat. Het niet tijdig reinigen ervan kan de levensduur van de installaties aanzienlijk verkorten. Bovendien wordt het vuil door de ventilatoren de koelruimtes ingeblazen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten die liggen opgeslagen aangetast kan worden. Het periodiek schoonhouden van uw koelunits/ verdampers is daarom een belangrijke taak.

Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van ACW. Om u hierin te ondersteunen voeren wij met behulp van onze machines, hoogwerkers en materialen graag een grondige reiniging uit. We reinigen de wanden, ventilatoren en de verdampers van de verdamper luchtkoelinstallaties volledig volgens HACCP normen.

Zo blijft uw koelunit goed onderhouden en voorkomt u storingen en kruisbesmettingen.

Neem contact op met Jan

Stof tot nadenken

Een cleanroom is een gecontroleerde werkomgeving, die specifiek is ontworpen om contaminatie (vervuiling) aan het productproces uit te sluiten. Deze contaminatie kan bestaan uit in de licht aanwezige fijn stof, vezels en micro-organismes.

De hoeveelheid toegestane contaminatie in een cleanroom wordt gespecificeerd door het aantal deeltjes per kubieke meter lucht. Deze classificeert een cleanroom naar het maximaal toelaatbare aantal deeltjes ( klasse 1 t/m 9), per kubieke meter, waar klasse 1 de schoonste is.

Het spreekt voor zich dat het reinigen van een cleanroom een specialistische handeling is die enkel en alleen mag worden uitgevoerd door opgeleide medewerkers. Specialisten die weten hoe ze zich moeten gedragen en hoe en op welke wijze ze moeten reinigen met de juiste technieken.

ACW heeft gedurende de afgelopen decennia ruime ervaring opgedaan in het reinigen van diverse classificaties cleanrooms binnen verschillende branches ( o.a. food en farmachemie) en beschikt over eigen specialisten.

Hoewel de classificatie van een ruimte bepalend is, blijft het reinigen van een cleanroom altijd maatwerk. Wilt u de reinigingswerkzaamheden van uw cleanroom bij ons onderbrengen? Wij maken graag een afspraak met u, om o.a. uw wensen en de protocollen door te nemen en een passend voorstel uit te brengen.

Neem contact op met Jan

Floortje

Veel klanten vragen zich terecht af of naast het dagelijks vloeronderhoud, zoals: stofwissen, stofzuigen en moppen, aanvullend vloeronderhoud nodig is?
Ons antwoord hierop is simpel! Aanvullend specialistisch vloeronderhoud is absoluut nodig en verlengt op alle fronten de economische levensduur van de vloer. Daarnaast is uw vloer het visitekaartje van uw bedrijf. Onvolkomenheden zoals beschadigingen, vlekken of slijtage in de vloer, vallen uw gasten/ bezoekers direct op. Tevens hebben vuile vloeren zoals bijvoorbeeld tapijt een slechte invloed op de gezondheid en welzijn van uw collega’s.

Welke soort specialistisch vloeronderhoud uw vloer nodig heeft, hangt af van o.a. het type vloer ( hard of zacht), het vuilaanbod, de gebruikersintensiteit en het materiaal waaruit uw vloer bestaat.

ACW heeft al meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van alle soorten vloerreiniging. We werken met professionele en milieuvriendelijke machines, producten en materialen. Wij gebruiken de nieuwste technieken ( bijvoorbeeld excentrische reiniging) en hebben het juiste materiaal en de specialisten in huis om er voor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet!

Elk onderhoudsplan maken wij op maat, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen. U kunst kiezen voor een éénmalige reiniging of ons floor care onderhoudsplan, waarbij wij het onderhoud volgens een vaste cyclus wordt uitgevoerd.
Zo bent u altijd verzekerd van een veilige, duurzaam schone en stralende vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Jan

How deep in your love?

Het dagelijks onderhoud van professionele keukens alleen is niet voldoende om fornuizen, afzuigers, tegelwanden, vaatwassers, kasten en overige moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed schoon te krijgen.

Juist op die plekken bouwt zich na verloop van tijd een spiegel van organische en anorganische vervuiling (vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) op, waardoor voedingsbodems voor bacteriën, schimmels en gisten ontstaan. Door hier geen gevolg aan te geven ontstaat een bodem voor kruisbesmetting en voldoet een keuken uiteindelijk niet meer aan de minimumeisen van hygiëne. Een dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen.
Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van ACW.

De specialisten van ACW zorgen ervoor dat de keuken na reiniging weer voldoet aan de geldende hygiëne-eisen en HACCP-normen en hygiënisch schoon is.
Een reiniging wordt door onze specialisten volgens een standaard procedure en methodiek uitgevoerd. Bij de meeste dieptereinigingen wordt de keuken volledig ingeschuimd met een reinigingsproduct. Vloeren, tegelwanden, plafonds, keukenapparatuur, keukenmeubilair en afzuigkappen worden meegenomen met de dieptereiniging.

Indien nodig vervangen wij de kit, repareren wij het stuc- en tegelwerk en demonteren het keukenapparatuur voor een optimale reiniging. In overleg kunnen wij ook uw apparatuur ontkalken en werkbladen desinfecteren.

Uiteraard gaan alle werkzaamheden in overleg met u. Vooraf aan de reiniging zal er altijd een opname plaatsvinden, zodat wij een advies kunnen geven en een offerte op maat kunnen uitwerken. Aanbevolen wordt om een dieptereiniging eens per jaar te doen. Uiteraard kan dit ook op afroepbasis gedaan worden.

Neem contact op met Jan

Let the sun shine!

Door fabrikanten wordt vaak aangegeven dat zonnepanelen zelfreinigend zijn. Dit is echter slechts gedeeltelijk waar. Er blijft namelijk altijd vuil en stof achter, die niet door een regenbui zullen worden weggespoeld.

Eigenlijk heel logisch; kijkt u maar eens naar de voorruit van uw auto. Hoe zou uw voorruit eruit zien, wanneer u deze een jaar lang niet reinigt? In hoeverre heeft de regen dan alle vuil van de voorruit van uw wagen weggespoeld? Precies… en met uw zonnepanelen is dat niet anders! Verschillende studies hebben aangetoond dat vervuiling van uw zonnepanelen een duidelijk effect kan hebbenop het rendement ervan. Uit bijvoorbeeld een onderzoek van TNO bleek dat er gemiddeld na één jaar tijd, een rendementsverlies van 4,4% tot 7,7% optreed. De reden hiervoor is simpelweg vervuiling! Vervuiling die voort kan komen uit/door: atmosferische lucht – vervuiling, fijnstofafzettingen, uitwerpselen van vogels, bladeren en in beperkte mate zoutafzettingen.

Zonder reiniging zal de vuilopbouw op uw panelen blijven aangroeien tot een steeds dikkere laag, die een belemmering vormt voor de instraling van licht en
dus voor de hoeveelheid zonne-energie die opgewekt kan worden. Buiten deze reductie in opbrengsten, kunnen door de vervuiling zogenaamde ‘hotspots’ ontstaan. Deze worden veroorzaakt door een plaatselijke verhitting in het paneel. Als de silicium- schijven (plaatjes) geen stroom opwekken (door bv vogeluitwerpselen) gaan deze zich gedragen als een weerstand en raken oververhit; door de stroom die erdoor wordt gestuurd door de wel werkende schijven. Dit kan tot blijvende schade van uw installatie leiden.

U doet er dus goed aan uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. ACW beschikt over de professionele kennis, kunde en ervaring om dat te doen en heeft de beschikking over eigen reinigingsinstallaties. Middels de verlengde wassteel, in combinatie met osmosewater, reinigen wij de zonnepanelen.

Ons eigen water heeft een zeer hoge kwaliteit (maximaal 5 ppm), dit wil zeggen dat nagenoeg alle mineralen en kalkdelen uit het water zijn gefilterd en verwijderd. Door de reinigende werking van het gezuiverde water, hoeven wij geen chemische reinigingsmiddelen te gebruiken, hetgeen goed is voor het milieu
Zoals u heeft kunnen lezen is het dus van groot belang dat u uw zonnecollectoren op frequente basis laat reinigen door een specialistisch bedrijf. HeT spreekt voor zich dat u ook hiervoor een beroep kunt doen op ACW!

Wij adviseren u overigens om dit minimaal tweemaal per jaar te laten uitvoeren. Om de opbrengst te maximaliseren is het aan te raden om de panelen in ieder geval vlak voor het voorjaar te laten reinigen.

Indien gewenst, biedt ACW u een onderhoudscontract op maat aan!

Neem contact op met Daniël

Contactformulier

Choose File

Wilt u meer informatie?

SCAN DE CODE OM MET MIJ IN CONTACT TE KOMEN!