VACATURE FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Op zoek naar een afwisselende baan met perspectief? Als Financieel Administratief Medewerker binnen ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de tijdige en correcte verwerking van de gehele financiële administratie. Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige, proactieve en hands-on collega, die graag de handen uit de mouwen steekt. Want er is bij ons genoeg te doen! 

 

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de uitvoering van schoonmaakonderhoud, glas- en gevelonderhoud en bedrijfscatering. ACW groeit en wil dit ook naar de toekomst voortzetten, waarbij verdere professionalisering een van onze speerpunten is.  
 

Om deze groei verder te kunnen realiseren zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Financieel Administratief Medewerker

24 uur per week

  

De functie

Als Financieel Administratief Medewerker ben jij de rechterhand van onze Financieel Directeur, en geef jij uitvoering aan de gehele financiële administratie van onze organisatie. Jij weet alle inkomende facturen juist te verwerken in onze administratie en zorgt dat facturen tijdig geautoriseerd en betaald worden. 

 

Daarnaast ga je je bezig houden met het totale debiteurenproces, verwerking van bankmutaties, het opstellen van aangiftes. 

 

Uiteraard betreft dit een indicatie van jouw takenpakket, en gaan wij de inhoud van de functie in overleg met elkaar vormgeven. 

Wat vragen wij?

Om een vliegende start te maken als Financieel Administratief Medewerker beschik je over een afgeronde opleiding in een financiële richting op minimaal MBO3 of MBO4 niveau, heb je werkervaring in een allround financieel administratieve functie en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt goede kennis van het MS Office pakket (Word, Excel en Outlook) en beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Heb je daarnaast ervaring met Nocore Facilitair, dan is dat absoluut een pré! 

Maar nog belangrijker vinden wij jouw persoonlijke eigenschappen en -vaardigheden. Je bent toegankelijk, sociaal en communicatief vaardig. Daarnaast vind je het een uitdaging om accuraat, snel en zelfstandig te werken en beschik je over uitstekend cijfermatig inzicht. Je komt met ideeën, denkt in oplossingen en bent proactief.
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf, met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. 

Het betreft een functie voor 24 uur per week, waarbij het de voorkeur heeft dat onze nieuwe collega deze uren verdeeld over vier werkdagen van 6 uur. De werkdagen- en tijden worden in overleg vastgesteld. 
 

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer 010 – 490 44 24 of 06 – 29 58 54 56. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.