VACATURE ERVAREN GEVELREINIGER(S)

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Ervaren Gevelreiniger(s)

38 uur per week

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de uitvoering van glasbewassing en gevelreiniging. Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft ACW zicht gespecialiseerd in onder andere glasbewassing van objecten met zeer strenge regelgeving en het oplossen van gevelproblemen op hoogte.

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de vastgoedbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

De functie

Je gaat zelfstandig of met een collega diverse reinigingswerkzaamheden uitvoeren zoals water- en stoomstralen van gevels, reinigen en conserveren van metalen geveldelen en lichte industriële reinigingswerkzaamheden bij onze zakelijke relaties, denk hierbij aan commercieel vastgoed, appartementencomplexen, zorginstellen, etc. We werken niet voor particulieren.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma, vakdiploma (SVS) en een hoogwerkercertificaat, of in elk geval bereid deze te halen;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE;

  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en representatief.

 

Ervaring met het werken op hoogbouw en/of met diverse hoogwerkers is een pré.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van een opleiding is bespreekbaar. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET