VACATURE ALLROUND GLAZENWASSER

Geen penthouse, maar wel het uitzicht? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Allround glazenwasser

38 uur per week

 

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de uitvoering van glasbewassing en gevelreiniging. Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft ACW zicht gespecialiseerd in onder andere glasbewassing van objecten met zeer strenge regelgeving en het oplossen van gevelproblemen op hoogte.

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de vastgoedbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

 

De functie

Je gaat zelfstandig of samen met een collega, uiteraard conform de geldende veiligheidsvoorschriften, glaswaswerkzaamheden uitvoeren bij onze klanten, denk hierbij aan o.a.   appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, etc. We werken niet voor particulieren. Je werkt met diverse arbeidsmiddelen zoals een staande ladder, wassteelmethodiek, gevelinstallaties, hoogwerker, etc.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma, vakdiploma (SVS) en een hoogwerkercertificaat, of in elk geval bereid deze te halen;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE;

  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en representatief.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van een opleiding is bespreekbaar. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Groeneveld (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.

 

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET