VACATURE ALLROUND GLAZENWASSER (ZZP)

Geen penthouse, maar wel het uitzicht? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Allround glazenwasser

24-38 uur per week

 

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de uitvoering van glasbewassing en gevelreiniging. Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft ACW zicht gespecialiseerd in onder andere glasbewassing van objecten met zeer strenge regelgeving en het oplossen van gevelproblemen op hoogte.

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de vastgoedbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig of samen met een collega, uiteraard conform de geldende veiligheidsvoorschriften, glaswaswerkzaamheden uitvoeren bij onze klanten, denk hierbij aan o.a.   appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, etc. We werken niet voor particulieren. Je werkt met diverse arbeidsmiddelen zoals een staande ladder, wassteelmethodiek, gevelinstallaties, hoogwerker, etc. 

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (Allround) Glazenwasser; 

  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma; 

  • Je bent, bij voorkeur, ook in het bezit van een vakdiploma (SVS) en een hoogwerkercertificaat. 

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE; 

  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal; 

  • Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en representatief; 

  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week. 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende opdracht bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je ontvangst een marktconform uurtarief, en we leggen alle afspraken met elkaar vast in een overeenkomst van opdracht. 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Groeneveld (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.