VACATURE OPERATIONEEL MANAGER

(DIVISIE GLAS- EN GEVELONDERHOUD)

Ben jij een peoplemanager met een klantgerichte drive en oog voor kwaliteit? Heb jij affiniteit met glas- en gevelreiniging en is het voor jou een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van onze organisatie? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar: 

 

Operationeel Manager

Divisie Glas- en Gevelonderhoud

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche! Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen.  

 

De functie

Als Operationeel Manager van de divisie Glas- en Gevelonderhoud ben je volledig verantwoordelijk voor het behalen van de algehele klant- en medewerkerstevredenheid, de financiële doelstellingen en verder ontwikkelen en verbeteren van o.a. de operationele processen. Dit doe je samen met een teamleider, team voormannen, medewerker planning en zo’n 35 glazenwassers- en gevelreinigers.

De Operationeel Manager is lid van het MT en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur. 

Een van jouw belangrijkste aandachtsgebieden in deze functie is de relatie met onze klanten, hun tevredenheid en het borgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Je bent daarnaast ook eindverantwoordelijk voor de planning, personele inzet en medewerkerstevredenheid. Hierbij horen uiteraard ook diverse HR gerelateerde taken zoals recruitment, onboarding, functioneren en verzuimbegeleiding. Je beheert en beheerst de kosten en budgetten voor de divisie Glas- en Gevelonderhoud. 
 

Andere werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren zijn: 

  • Zorgdragen voor uitvoering en naleving van alle regels omtrent veiligheid en deze continue verbeteren; 

  • Bijdragen aan het verder optimaliseren en digitaliseren van de processen;

  • Uitvoeren van opnames en deze vertalen naar offertes; 

  • Controle op en uitvoeren van werkplekinspecties.

Wat vragen wij?

Je hebt een aantal jaar werkervaring in een leidinggevende functie en wilt een volgende stap maken in jouw loopbaan. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré, maar geen must; uiteraard heb je wel affiniteit met glas- en gevelonderhoud en zie jij het als een uitdaging om je hierin verder te verdiepen. 

 

De automatisering van deze tijd heeft voor jou weinig geheimen en je hebt een sterk ontwikkeld cijfermatig en financieel inzicht. Je bent een nuchtere persoonlijkheid met een duidelijke visie en weet draagvlak te creëren voor jouw ideeën binnen de organisatie. 

Tot slot heb je passie voor je vak en ben je resultaatgericht, enthousiast, integer en werk je graag samen. 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je komt te werken in een echt familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche, waar een informele en laagdrempelige sfeer heerst. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden we je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Groeneveld (HR Manager) via telefoonnummer 06 – 29 585 456. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar: hr@acwbv.nl of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier