VACATURE RAYONLEIDER
38 UUR PER WEEK, REGIO ROTTERDAM/DRECHTSTEDEN

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Rayonleider

38 uur per week, Regio Rotterdam/Drechtsteden

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche! Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen.  

 

De functie

Je bent als rayonleider het visitekaartje van onze organisatie. Primair ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en de kwaliteit van de gehele schoonmaakdienstverlening binnen jouw klantenportefeuille. 

In de functie van rayonleider:

  • ben je de spin in het web tussen je werkgever, medewerkers en klanten;

  • heb je een eigen klantenportefeuille waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent voor alles wat met de schoonmaakdienstverlening te maken heeft;

  • ondersteun je jouw klanten op klantvriendelijke wijze, zorg je ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald en kom je proactief met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen;

  • signaleer je omzetuitbreidingen en rendementsverbeteringen en maakt deze bespreekbaar bij je klant en leidinggevende; 

  • geef je leiding aan een team schoonmaakmedewerkers die je op coachende wijze weet te motiveren. Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig jouw medewerkers bij;

  • ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie, het beheer van materialen en middelen en bewaak je de kwaliteit van de schoonmaak volgens ons kwaliteitssysteem (DKS).

Wat vragen wij?

Je hebt vooral een enorme passie voor het schoonmaak vak! Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en circa 4 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de schoonmaakbranche. Je hebt tevens ervaring met de aansturing van een team van medewerkers (circa 30-40) op verschillende werklocaties. 

  • Je bent oplossings- en resultaatgericht en in staat om over de horizon te kijken; 

  • Je bent dienstverlenend en werkt graag samen;  

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel en stressbestendig;

  • Je beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je daarnaast woonachtig in de regio Rotterdam/Drechtsteden en in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je komt te werken in een echt familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche, waar een informele en laagdrempelige sfeer heerst. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Uiteraard bieden we je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Groeneveld (HR Manager) via telefoonnummer 06 - 29 585 456. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar: marisja@acwbv.nl of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier