VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

17,75 UUR PER WEEK, VENLO

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

17,75 uur per week

Venlo

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende. Het betreft de schoonmaak van kantoren en sanitaire en algemene ruimtes. 

 

Het betreft een functie voor 17,75 uur per week, op maandag, woensdag en vrijdag werk je 4,25 uur per dag en op dinsdag en vrijdag werk je 2,5 uur per dag. Op alle dagen werk je in de ochtend.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes; 

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; 

  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma, of bereid deze te halen indien het voor de werklocatie vereist is;

  • Je beheerst de Nederlandse taal; 

  • Je bent woonachtig in Venlo of de directe omgeving, en anders in elk geval in het bezit van eigen vervoer om de werklocatie te kunnen bereiken. 

 

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail naar hr@acwbv.nl.

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET