VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK

12,25 UUR PER WEEK , ZOETERMEER

Word jij onze nieuwe held? In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Medewerker schoonmaak

12,25 uur per week

Zoetermeer

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche!

 

Vanuit ons kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de schoonmaakbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ACW staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen. 

De functie

Je gaat in deze functie zelfstandig of samen met een collega allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt zelfstandig, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende. Het betreft het schoonmaken van kantoren en sanitaire ruimtes. 

 

Het betreft een functie voor 12,25 uur per week, op maandag tot en met donderdag, dagelijks van 16.45 tot 20.00 uur en op vrijdag van 16.45 tot 20.00 uur. Daarnaast ben je flexibel om bij afwezigheid van een collega af en toe ook wat langer door te werken.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes; 

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; 

  • Je beheerst de Nederlandse taal; 

  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of de directe omgeving. 

 

Ben je daarnaast zelfstandig, representatief en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marisja Bevaart (HR Manager) via telefoonnummer

010 – 490 44 20 of mailen naar hr@acwbv.nl. Wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

© 2020 ACW BV, HOOGVLIET