Home » Diensten

Diensten

Schoonmaakonderhoud

Zoekt u een betrouwbare, innovatieve en betrokken partner voor het schoonmaakonderhoud? Maak dan een afspraak met ACW. ACW biedt u de zekerheid van een schoon gebouw, passend binnen uw budget.

Meer lezen

Glas- en Gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging vormen al meer dan een halve eeuw de basis van onze dienstverlening. In die vijf decennia zijn we uitgegroeid tot een bekende landelijke specialist en werken we als partner voor onder andere de grote vastgoedbedrijven.

Meer lezen

Specialistische reiniging

Hoe praktisch en efficiënt is het als u maar één dienstverlener hoeft in te schakelen voor alle voorkomende schoonmaakhandelingen? Een situatie die zich voordoet als u kiest voor een samenwerking met ACW, want naast regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor specialistische reiniging.

Meer lezen

Bedrijfscatering

De pandemie heeft de markt voor bedrijfscatering onbedoeld op zijn kop gezet. Het aantal lunchgebruikers is enorm gedaald, waardoor de kosten doorgaans niet meer in verhouding staan met de behoeften.

Meer lezen

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!