Home » Diensten » Specialistische reiniging » Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

“Verwijderen van Street Art is voor ons een piece of cake!”

Graffiti verwijderen

Niets is voor u zo vervelend als een Street Artist die in het holst van de nacht zijn “piece” op uw gevel plaatst. Tekeningen, leuzen of aanstootgevende teksten die uw gevel ontsieren en andere vandalen uitnodigt om het werk verder te “verfraaien” of zelfs uit te breiden.

ACW heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het verwijderen van graffiti en weet precies wanneer een bepaald type verf loskomt van een bepaald type ondergrond. Voordat we gaan reinigen analyseren we eerst de gevel en gebruikte verfsoort. Is het aluminium, beton, steen, kunststof of RVS? En is de gebruikte verfsoort bijvoorbeeld acryl, glitter, glow in the dark verf of synthetisch?

De uitkomsten hiervan bepalen de benodigde schoonmaaktechniek. Stoom reinigen, chemisch reinigen of zandstralen zijn enkele voorbeelden hiervan. Tegen een interessante prijs en snelle opvolging verwijderen wij het “kunststuk” professioneel en krijgt uw gevel weer een nette en representatieve uitstraling.

Is de graffiti verwijderd en komt de vandaal weer terug? Dan adviseren wij u om een anti-graffiti coating aan te brengen. Met het aanbrengen van een anti-graffiti coating beschermt u uw gevel tegen nieuwe graffiti en maakt het de verwijdering ervan tevens een stuk eenvoudiger.

So, who you gonna call…?!

“Geen woorden, maar daden”

Voorbeelden van onze schoonmaakkunsten

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!