Home » Over ACW

Over ACW

Het verhaal van ACW

In 1967 heeft Frans van Pelt zijn ACW opgericht. Toen een kleine, regionale single service dienstverlener, gehuisvest in Rotterdam en vooral gericht op de verzorging van glasbewassing.

Nu, meer dan een halve eeuw verder, is er geen sprake meer van een klein bedrijf en zijn we doorontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche en een regionale multiservice dienstverlener op het gehele facilitaire vlak.

Anno 2022 nog steeds een 100% familiebedrijf, waar de 2e generatie Van Pelt inmiddels aan het roer staat. Een solide organisatie, die sinds 2017 een halve eeuw bestaat en zichzelf gedurende die vijf decennia op basis van geleverde kwaliteit, betrokkenheid, innovatie en passie voor het ambacht staande weet te houden en ondanks de verdringingsmarkt en de economische crisis gestaag doorgroeit.

Ondanks die groei en ontwikkelingen is ACW nog steeds een no-nonsense Rotterdams bedrijf, waarbinnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk kennis, kunde, houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter waarbij we altijd in oplossingen denken en de continuïteit van ons bedrijf en de kwaliteit van onze dienstverlening belangrijker vinden dan alleen de focus op winst.

ACW in beeld

Wat wij doen

Van glas- en gevelschoonmaak tot catering, wij doen het allemaal.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!