Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud » Schoonmaakonderhoud van VvE’s

Schoonmaakonderhoud van VvE's

“D’r in en d’r uit”

Schoonmaakonderhoud van VvE’s

Bij het schoonmaken van VvE’s zien we in de praktijk vaak dat de schoonmaakwerkzaamheden worden ondergebracht bij een mobiele ploeg. Voor de bewoners van de betreffende VvE vaak een anonieme groep schoonmakers in een busje. Passanten die zonder echte betrokkenheid en volgens “het erin en eruit principe” op een vast dagdeel van de week en volgens een vaste route een aantal complexen afrijden om daar in een paar uur tijd en op een tijdstip dat het hun het beste uitkomt de schoonmaakwerkzaamheden komen uitvoeren.

Een groot nadeel van deze methodiek is dat uiteindelijk niemand van dat mobiele team zich echt verantwoordelijk voelt voor het betreffende complex als geheel. Daarbij zien we vaak dat het tijdstip van reiniging niet logisch is of past bij het vuilaanbod. Zo wordt doorgaans een hoofdhal gereinigd op een tijdstip dat veel bewoners naar hun werk gaan of een etage gestofzuigd terwijl u nog ligt te slapen. Dit met alle gevolgen van dien.

Wij kiezen voor het schoonmaakonderhoud van VvE’s juist voor meer betrokkenheid, langere aanwezigheid, duidelijke herkenbaarheid op de werkvloer en een tijdstip van reiniging dat meer aansluit aan de behoeften. Hoe? Door de werkzaamheden (waar mogelijk) juist onder te brengen bij slecht één persoon, één vaste en betrokken schoonmaker. Een gepassioneerd persoon, die zijn of haar VvE conform frequentie reinigt en netjes houdt.

“Geen woorden, maar daden”

Voorbeelden van onze schoonmaaklocaties

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!