Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud » Industriële/food reiniging

Industriële/food reiniging

Stof tot nadenken

Hygiëne en veiligheid zijn beide essentieel in de voedselverwerkende industrie. Deze bedrijfstak vergt op alle fronten een andere discipline dan voor standaard schoonmaakwerkzaamheden geldt.

Wij verzorgen niet alleen het schoonmaakonderhoud in o.a. kantoren, maar ook reinigen wij bij diverse verwerkings-, productie- en industriële bedrijven. Gerenommeerde bedrijven waar kwaliteit, flexibiliteit, accuratesse en veiligheid allen met kapitale letters worden geschreven.

Onze vakmensen verzorgen dagelijks de complete reiniging van machines tot vloeren van stellingen tot wanden en van staalconstructies tot leidingwerk. Al onze specialisten beschikken over de benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiène om de juiste industriële reiniging uit te voeren. We werken secuur en uiteraard volgens de gestelde normen, zoals HACCP, BRC, AIB en IFC.

Door goed te plannen en efficiënt te werken, zorgen wij ervoor dat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Wilt u de reinigingswerkzaamheden bij ons onderbrengen? Wij maken graag een afspraak met u, om o.a. uw wensen en de protocollen door te nemen en een passend voorstel uit te brengen.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!