Home » Diensten » Glas- en gevelreiniging » Glasbewassing

Glasbewassing

“Glasbewassing: We zijn er groot mee geworden!”

Glasbewassing

Al meer dan een halve eeuw is ACW de specialist in o.a. het verzorgen van glasbewassing. Gedurende die ruim 50 jaar hebben wij ons als partij verder doorontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche, waarbij o.a. ons machinepark, onze systemen, onze middelen en materialen verder zijn mee ontwikkeld met de veranderde afwerkmaterialen, kwaliteitseisen, individuele wensen en wet- en regelgevingen.

Met al die kennis en ervaring is er bijna geen pand dat niet door ons gewassen kan worden of niet door ons gewassen wordt. Of het nou gaat om omvangrijk, moeilijk bereikbaar, op grote hoogte of glas in operationeel gebied, been there and done that!

Onze specialisten stropen hun mouwen op en gaan graag voor u aan de slag, zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk op een juiste wijze te reinigen en te onderhouden.

ACW biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Elk gebouw is echter anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. In een persoonlijk onderhoud inventariseren wij uw wensen en stellen wij samen met u een gebouwspecifiek maatwerkplan op, om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Na een verdere inventarisatie en bijbehorende risico-inventarisatie, ontvangt u een helder en transparant voorstel, zonder verrassingen achteraf.

“Geen woorden, maar daden”

Voorbeelden van onze schoonmaakhelden

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!