Home » Diensten » Specialistische reiniging » Dieptereiniging

Dieptereiniging

“How deep is your love?”

Dieptereiniging

Het dagelijks onderhoud van professionele keukens alleen is niet voldoende om fornuizen, afzuigers, tegelwanden, vaatwassers, kasten en overige moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed schoon te krijgen.

Juist op die plekken bouwt zich na verloop van tijd een spiegel van organische en anorganische vervuiling (vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) op, waardoor voedingsbodems voor bacteriën, schimmels en gisten ontstaan. Door hier geen gevolg aan te geven ontstaat een bodem voor kruisbesmetting en voldoet een keuken uiteindelijk niet meer aan de minimumeisen van hygiëne. Een dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen.
Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van ACW.

De specialisten van ACW zorgen ervoor dat de keuken na reiniging weer voldoet aan de geldende hygiëne-eisen en HACCP-normen en hygiënisch schoon is.
Een reiniging wordt door onze specialisten volgens een standaard procedure en methodiek uitgevoerd. Bij de meeste dieptereinigingen wordt de keuken volledig ingeschuimd met een reinigingsproduct. Vloeren, tegelwanden, plafonds, keukenapparatuur, keukenmeubilair en afzuigkappen worden meegenomen met de dieptereiniging.

Indien nodig vervangen wij de kit, repareren wij het stuc- en tegelwerk en demonteren het keukenapparatuur voor een optimale reiniging. In overleg kunnen wij ook uw apparatuur ontkalken en werkbladen desinfecteren.

Uiteraard gaan alle werkzaamheden in overleg met u. Vooraf aan de reiniging zal er altijd een opname plaatsvinden, zodat wij een advies kunnen geven en een offerte op maat kunnen uitwerken. Aanbevolen wordt om een dieptereiniging eens per jaar te doen. Uiteraard kan dit ook op afroepbasis gedaan worden.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!