Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud » Periodieke reiniging van sanitair

Periodieke reiniging van sanitair

“Don’t you miss me?!”

Periodieke reiniging van sanitair

Iedere dag opnieuw worden onze schoonmakers geconfronteerd met toiletgebruikers die o.a. geen gevoel hebben voor afstand of de avond ervoor iets verkeerds hebben gegeten. Uiteraard zorgen onze schoonmaakhelden er (met hun sterke maag en zonder klagen) weer voor dat het toilet hygiënisch schoon en netjes wordt.

Echter op dat soort locaties is vaak het dagelijks onderhoud alleen niet voldoende om de ruimte goed schoon te krijgen. Juist op die plekken bouwt zich na verloop van tijd een spiegel van organische en anorganische vervuiling (urinezuur, corrosie- en kalkaanslag) op, waardoor voedingsbodems voor bacteriën, schimmels en gisten ontstaan.

Door hier geen gevolg aan te geven gaan gebruikers naast vervuilen doorgaans over tot redecoratie van de ruimte en ontstaat er in zijn algemeenheid een bodem voor o.a. kruisbesmetting en voldoet een toilet uiteindelijk niet meer aan de minimumeisen van hygiëne. Een periodieke dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen.

Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van ACW. Bij een dieptereiniging van het sanitair worden onderdelen gedemonteerd en schoongemaakt, ontkalkt en gedesinfecteerd. Wij maken hiervoor gebruik van specialistische reinigingsapparatuur zoals schrob- en schuimmachines en hogedruk stoomunits.
Na uitvoering ruikt het toilet weer naar viooltjes.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!