Home » Diensten » Specialistische reiniging » Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

“Floortje”

Vloeronderhoud

Veel klanten vragen zich terecht af of naast het dagelijks vloeronderhoud, zoals stofwissen, stofzuigen en moppen, aanvullend vloeronderhoud nodig is.
Ons antwoord hierop is simpel! Aanvullend specialistisch vloeronderhoud is absoluut nodig en verlengt op alle fronten de economische levensduur van de vloer. Daarnaast is uw vloer het visitekaartje van uw bedrijf. Onvolkomenheden zoals beschadigingen, vlekken of slijtage in de vloer vallen uw gasten/ bezoekers direct op. Tevens hebben vuile vloeren zoals bijvoorbeeld tapijt een slechte invloed op de gezondheid en welzijn van uw collega’s.

Welke soort specialistisch vloeronderhoud uw vloer nodig heeft, hangt af van o.a. het type vloer (hard of zacht), het vuilaanbod, de gebruikersintensiteit en het materiaal waaruit uw vloer bestaat.

ACW heeft al meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van alle soorten vloerreiniging. We werken met professionele en milieuvriendelijke machines, producten en materialen. Wij gebruiken de nieuwste technieken (bijvoorbeeld excentrische reiniging) en hebben het juiste materiaal en de specialisten in huis om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Elk onderhoudsplan maken wij op maat, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen. U kunt kiezen voor een éénmalige reiniging of ons floor care onderhoudsplan, waarbij wij het onderhoud volgens een vaste cyclus uitvoeren. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige, duurzaam schone en stralende vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!