Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud » Regulier schoonmaakonderhoud

Regulier schoonmaakonderhoud

“Niet lullen, maar poetsen!”

Regulier schoonmaakonderhoud

De pandemie heeft het collectieve bewustzijn over een schone en veilige werkomgeving op vele niveaus geagendeerd. De noodzaak van het uitvoeren van dagelijks schoonmaakonderhoud is essentieel geworden in het terugdringen van het virus en het creëren van een veiligere werkomgeving.

Schoonmaakdienstverlening is door de pandemie enorm veranderd. Meer dan ooit vraagt de markt om een actieve in plaats van een passieve houding, die nog meer aansluit binnen de dynamiek en behoefte van het bedrijf of de locatie. Deze vraag en aanbod gestuurde behoefte is doorgaans gekoppeld aan de veranderende bezettingsgraden en het daarbij horende wisselende vuilaanbod. Kortom, meer dan ooit is flexibiliteit gewenst.

Het spreekt voor zich dat u in ACW die flexibele en betrokken dienstverlener vindt. Met ACW kiest u voor een betrokken, professionele en duurzame schoonmaakpartner met meer dan een halve eeuw schoonmaakervaring. Een no-nonsense familiebedrijf waar de 2e generatie aan het roer staat en de derde generatie wordt klaargestoomd. Een bedrijf met echte passie voor het ambacht schoonmaakonderhoud en glasbewassing, die alle voorkomende werkzaamheden met eigen opgeleid en gespecialiseerd personeel uitvoert en niet met schimmige zzp-constructies werkt.

Wij zijn een echt traditioneel en professioneel Rotterdams bedrijf, waarbinnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk: kennis, kunde, houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter. Van onze voorstellen maken wij geen rocket science, ook zijn het geen vuistdikke glossy folders gevuld met prachtige volzinnen, die de werkelijkheid vaak niet benaderen. Wel ontvangt u van ons, na een inventarisatie, een samenwerkingsvoorstel. Een voorstel dat op alle fronten helder en transparant is en volledig is gebaseerd op uw behoeften en uw wensen.

Waarin handelingen die nooit gebeuren ook niet worden gecalculeerd en waar praktische oplossingen gecombineerd met de inzet van juiste machines en chemie en het oog voor de menselijke maat, zorgen voor een faire en interessante prijsstelling. Een gekende formule die ons al meer dan een halve eeuw onderscheidt van de rest van de branche. Niet voor niets zijn wij wereldberoemd in heel Rotterdam.

Wilt u ook een voorstel op maat, neem dan contact op met Roger van den Donker. Als u de koffie klaarzet, heeft Roger binnen no time een passend voorstel klaar (koekje erbij kan geen kwaad).

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!