Home » Diensten » Glas- en gevelreiniging » RopeClimber

RopeClimber

“Houtje touwtje”

RopeClimber

Beschikt u over een pand of bedrijfslocatie die niet is voorzien van een gevelinstallatie of beschikt u over een gevelinstallatie die niet meer voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen? Is er geen of beperkt ruimte voor een hoogwerker, staat een stellage in de weg en is zelfs het wassen met een wassteel niet mogelijk, maar wilt u wel dat uw ramen gewassen worden? Dan heeft ACW ook hiervoor een passende en veilige oplossing.

In dat soort situaties maken wij gebruik van onze RopeClimber. Dit is een moderne en veiligere versie van het vroegere bootsmanstoeltje. Herinnert u zich die nog? Het bootsmanstoeltje was voor echte diehards die zich middels slechts een plankje en touw langs de gevel lieten zakken om de ramen te wassen. De RopeClimber is daar de verdere evolutie van, zeg maar gerust versie 3.0.

De RopeClimber zorgt voor een veilige werkomgeving op hoogte en is een volledig autonoom product, aangedreven met batterij voor eenvoudig bereik van gevels en besloten ruimten. De RopeClimber wordt gebruikt in combinatie met SafeAccess ophangrails of met een davitsarm.

Herkent u bovenstaande? Heeft u een gevelinstalatie die in storing staat of niet meer voldoet aan de wettelijke eisen of wilt u niet geconfronteerd worden met hoge investeringskosten, dan is de inzet van de RopeClimber een interessant en veilig alternatief.

“Geen woorden, maar daden”

Spiderman aan het werk!

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!