Home » Diensten » Bedrijfscatering » Dienst bedrijfscatering

Bedrijfscatering

“LKKR”

Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie opdoen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Voor de dagelijkse catering binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering in bedrijfsrestaurants.

Dagelijks verzorgen onze keukenprinsessen buiten een (h)eerlijke en verantwoorde verse lunch ook de vergaderservice en het onderhoud van de aanwezige koffie- en vendingautomaten.

Dat bedrijfscatering niet duur hoeft te zijn bewijst ACW. Wij leveren voor ieder bedrijf (hoe groot of klein ook) lunchconcepten op maat. Creatieve cateringconcepten die ingaan op de wensen van de opdrachtgevers en passen binnen de beschikbare budgetten. Een verzorgde en betaalbare lunch is bij ons geen broodje aap!

Wij zien een waarneembare trend bij onze opdrachtgevers en in zijn algemeenheid binnen de bedrijfscateringmarkt. Onder invloed van o.a. het “nieuwe” werken, de 24-uurs economie en recentelijk het Covid-19 virus, daalt het aantal dagelijkse lunchgebruikers sterk, loopt de gemiddelde lunchbesteding terug en stijgen de in rekening gebrachte managementkosten in verhouding tot de contractwaarde verder.

Opdrachtgevers kijken daardoor opnieuw kritisch naar de invulling en de in verhouding hoge kosten. Doordat wij lean en mean zijn georganiseerd en niet werken met moeilijke contracten of hoge managementkosten kunnen wij hier flexibel op inspelen en tegen lage kosten uw bedrijfscatering uit handen nemen.
We denken graag mee en zorgen samen met u als opdrachtgever voor passende oplossingen en lekkere en betaalbare gerechten in het bedrijfsrestaurant. Uw wensen en eisen vormen de hoofdingrediënten van onze dagelijkse lunchvoorziening!

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!