Home » Diensten » Bedrijfscatering » Koffie- & vendingautomaten

Koffie- & vendingautomaten

“Rondje van de zaak”

Koffie- & vendingautomaten

Beschikt u niet over een bedrijfsrestaurant of is uw bedrijfscatering wellicht niet rendabel genoeg meer? Vormt het LKKR-cateringconcept van ACW geen alternatief, maar wilt u uw collega’s en gasten wel iets kunnen bieden?

Draaien uw medewerkers ploegendiensten en wilt u ze 24/7 toegang geven tot een gevarieerd assortiment aan o.a. dranken, broodjes of wellicht zelfs maaltijdcomponenten? Dan is het Grab&Go concept van ACW een prima alternatief voor u en uw medewerkers.

Op basis van uw behoeften plaatst ACW* de juiste vendingautomaat(en) in uw bedrijf. Of het nu gaat om een frisdrank-, snoep- of een combinatieautomaat, alles is mogelijk!

Het ACW Grab&Go concept kent geen ingewikkelde huur- of koopconstructies. Wij nemen het u uit handen en verzorgen het gehele proces: van het plaatsen, reinigen tot aan het vullen van de automaten.

  • Volledig afstembaar op uw (lunch) behoeften
  • Assortiment eenvoudig aan te passen
  • Zorgeloze 24/7-selfservice
  • Geen hoge investeringen
  • Geen moeilijke huur- of koopconstructies
  • Volledige ontzorging

Heeft u interesse in het Grab&Go concept van ACW? Neem dan contact op met Frank.

*Alleen bij/ voor vaste klanten

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!