Home » Team » Roger van den Donker

Roger van den Donker

Roger van den Donker

Directeur Marketing & Sales

"Onze creatieve geest"

Mijn basis ligt eigenlijk in de voeding, bij van Hecke catering (voormalig Sodexo), daar ben ik begonnen als cateringmanager. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar de Daniel den Hoed kliniek, het toenmalig top oncologische ziekenhuis in Rotterdam waar ik eindverantwoordelijk werd voor de restauratieve diensten.

In de Daniel heb ik op alle fronten geleerd wat gastvrijheid in de basis is en hoe het toegepast zou moeten worden. Daar ben ik vervolgens doorgestroomd naar de functie van hoofd interne dienst, waar ik ook het schoonmaakonderhoud van het ziekenhuis in mijn portefeuille had. Een brede functie waarin ik binnen de verschillende disciplines door de jaren heen diverse optimalisatieslagen heb mogen realiseren. En dat viel op, want de dienstverlener die een deel van het schoonmaakonderhoud verzorgde, zocht creatieve mensen met een facilitaire achtergrond en vroeg of ik de overstap wilde maken. Zo ben ik uiteindelijk in de schoonmaakbranche beland.

Inmiddels zijn we bijna 2,5 decennium verder en na verschillende operationele- commerciële en directiefuncties ben ik 2013 toegetreden tot het directieteam van ACW. Daar ben ik verantwoordelijk voor o.a. de sales en marketing.

De drukte en hectiek die toebehoren aan een snelgroeiende en ambitieuze organisatie heb ik gecompenseerd door Rotterdam te verruilen voor het rustige Brabantse land, waar ik samen met mijn vrouw en dochter woon.

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!