Home » Klanten » Neele-Vat

Neele-Vat

Over Neele-Vat

Neele-Vat is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Neele-Vat heeft 1.200 medewerkers, 30 vestigingen in 12 landen, 300.000 m² warehouse en een omzet van 500 miljoen euro.

Het familiebedrijf beschikt over vestigingen in: Rotterdam (Albrandswaard, Hoogvliet, Maasvlakte en Botlek, Europoort, Waalhaven), Amsterdam, Schiphol, Hazeldonk, Vantaa (Finland), Rovereto (Italië), Meer en Zeebrugge (België), Moskou (Rusland), Oradea (Roemenië), Duisburg (Duitsland) Glasgow, Preston Brook, Aberdeen (Verenigd Koninkrijk), Ansfelden (Oostenrijk) Houston (USA) en Dubai (VAE).

Hoofdlocatie

Rotterdam

Oppervlakte

17.500+ m²

Actief sinds

2017

Dienstverlening

Schoonmaakonderhoud & Glasbewassing

Cuno Vat

CEO
"Flexibel en constructief"

"Flexibel en constructief"

Sinds vele jaren werken wij op een prettige manier samen met het familiebedrijf ACW. Zij zijn in staat geweest mee te groeien met onze uitbreidingen in geheel Nederland.

De flexibiliteit en constructieve relatie heeft zich eens te meer bewezen tijdens de Corona-periode waarin samen snel is gehandeld op wijzigingen in de behoeften van ons bedrijf.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe bijbaan? Kom ons team versterken!

Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie over vragen via WhatsApp