Home » Klanten » Besix

Besix

Over Besix

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. BESIX Contracting is gespecialiseerd in het realiseren van bouw-, infrastructuur- en maritieme werken, die zich vaak onderscheiden door hun complexiteit. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra, BESIX Construct, Vanhout, Wust, Jacques Delens en Lux TP, die garant staan voor een lokale benadering. Met de entiteiten Franki Foundations, Socogetra, BESIX Environment en BESIX Unitec brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw.

Gesterkt door onze ervaring op onze thuismarkten konden we ook buiten Europa een sterke positie uitbouwen. Een typisch voorbeeld hiervan is het Midden-Oosten, waar we in 50 jaar tijd een indrukwekkend portfolio konden samenstellen. Deze diversificatie voor zowel activiteiten als regionaal bereik loont, want ze stelt ons minder bloot aan risico’s.

Hoofdlocatie

Dordrecht

Oppervlakte

2000+ m²

Actief sinds

2019

Dienstverlening

Schoonmaakonderhoud & Glasbewassing

John Jansen

Financieel Directeur
"Een prettig bedrijf met een goed fundament"

"Een prettig bedrijf met een goed fundament"

Voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van ons nieuwe hoofdkantoor in Dordrecht zochten wij een schoonmaakdienstverlener. Tijdens de aanbesteding viel ACW op door o.a. hun vakkennis, betrokkenheid en enthousiasme. Deze punten zorgen er in combinatie met een goede prijsstelling voor dat zij ons vertrouwen wonnen en de opdracht verkregen. De praktijk sluit hier prima mee aan en is niet anders.

Het is een prettig bedrijf met veel betrokkenheid van hoog tot laag. Men denkt goed mee, gemaakte afspraken worden goed nagekomen en onverwachte problemen worden goed opgelost.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe bijbaan? Kom ons team versterken!

Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie over vragen via WhatsApp