Home » Team » Boesta Boucetta

Boesta Boucetta

Boesta Boucetta

Rayonleider

"Dé Specialist"

Na mijn studie in Marokko ben ik 5 jaar lang bouwkundig tekenaar geweest. In 1990 ben ik naar Nederland gekomen en daar ben ik ben begonnen bij ISS, daar heb ik 23 jaar lang gezeten. De eerste twaalf jaar hiervan was dit als brandsanering medewerker en specialistisch reiniger bij de afdeling damagecontrol.

Daar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan op de werkvloer. In 2003 kreeg ik de mogelijkheid om binnen ISS als rayonleider door te groeien, deze kans pakte ik natuurlijk met twee handen aan. In 2017 werd overgenomen door CSU waarna ik in 2018 de overstap naar ACW heb gemaakt. Hier mocht ik verder gaan met mijn rol als rayonleider. Bij ACW zit ik nu al 4 jaar met plezier!

Binnen ACW pak ik alle specialistische reiniging werkzaamheden op, maar ook de calamiteiten. Daarnaast ben ik ook eindverantwoordelijke voor enkele vaste projecten zoals Bakker Barendrecht & APM.

Verder ben ik al 12 jaar getrouwd met mijn vrouw en samen hebben we 2 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik ook graag aan het bewegen, of het nu wandelen of fietsen is!


Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!