Home » Team » Ljiljana Vlaovic

Ljiljana Vlaovic

Ljiljana Vlaovic

Rayonleidster, Opleider & Examinator

"Operationele duizendpoot denkend in oplossingen"

Voor dat ik 7 jaar geleden in de schoonmaakbranche terecht kwam, heb ik 30 jaar in de Detailhandel gewerkt van weekend hulp tot Winkel Manager. Met heel veel plezier heb ik 16 jaar lang gewerkt voor o.a. de Nederlandse Boekenclub en DA Drogisterij. Door de recessie van enkele jaren geleden ben ik bij toeval in de schoonmaakbranche terecht gekomen en hier werk ik nog steeds in!

1 januari 2022 kwam ik bij ACW naar binnen waar ik mijn eigen Rayon leid met ontzettend veel plezier. Naast het aansturen van mijn Rayon ben ik ook docent, namelijk voor de SVS-basis opleiding schoonmaak. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil het liefst alles tegelijk doen.

Verder geniet ik van mijn gezin, ik ben inmiddels al 30 jaar getrouwd en ik heb twee kinderen van bijna 30 en 23 jaar oud. In mijn vrije tijd kan ik van een goed boek genieten. Ik lees graag Saskia Noort of Loes den Hollander. Je mag mij ook wakker maken om gezellig uit eten te gaan! Soms kun je mij ook vinden in de bioscoop met een vriendin!


Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!