Home » Team » Sam van den Berg

Sam van den Berg

Sam van den Berg

Rayonmanager

"Chef planning"

Mijn werk gerelateerde roots liggen in de financiële dienstverlening, ooit ben ik begonnen in het bankwezen en zo doorgegroeid de hypothekensector in. Daar heb ik ontzettend veel ervaring in opgedaan, uiteindelijk kwam de man met de hamer en toen ben ik gaan nadenken of ik dit wel echt wilde. Het antwoord was nee.

Ze zeggen altijd: Van je hobby moet je je werk maken, want dan voelt het niet als werken. Zo ben ik gaan zoeken naar een baan in de schoonmaak, omdat ik hier altijd toch wel mee bezig was. In 2016 ben ik gestart bij een concullega als Rayonleider, ook ben ik nog een korte periode accountmanager geweest. Toch wilde ik nog even een andere richting op, na even wat geproefd te hebben van de uitzendbranche ben ik toch snel weer de schoonmaakbranche ingesprongen, bij ACW.

Bij ACW ben ik rayonleidster, maak ik de planning van de ambulante en vorm ik een team samen met Lisa en Karin. Ook ondersteun ik Jan bij zijn werkzaamheden. Als het nodig is, help ik ook bij andere projecten en klussen die geregeld moeten worden.

Verder woon ik samen met mijn partner Danny en onze dochter Vivian. De oudste twee kinderen van Danny wonen parttime bij ons. Naast kinderen heb ik ook nog een kat rondwandelen in huis. Op dit moment woon ik nog in de Montevideo, maar binnenkort hebben we een leuke plek gevonden in Poortugaal. Zelf ben ik graag in mijn vrije tijd weekendjes weg, ik hou ook van vakantie vieren. Ook mag je mij altijd wakker maken om te winkelen en om uiteten te gaan.

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!