Home » Klanten » Cargill Animal Nutrition

Cargill Animal Nutrition

Over Cargill Animal Nutrition

Door de jaren heen is Cargill trouw gebleven aan de visie van zijn oprichter W.W. Cargill: landbouwers helpen om te slagen, markten verbinden en aan consumenten de producten leveren die ze nodig hebben. Gaandeweg hebben ze de werking van voedingsmiddelen en landbouw verbeterd met doorbraken die de mogelijkheden hebben veranderd.

Tijdens hun zoektocht naar nieuwe mogelijkheden hebben ze altijd verantwoord zaken gedaan op een manier waar ze trots op zijn. Dit verbindt ze en stimuleert ze om elke dag weer op zoek te gaan naar manieren om het beter te doen, zodat Cargill de wereld tot ver in de toekomst op duurzame wijze van voedsel kan voorzien.

Hoofdlocatie

Rotterdam

Oppervlakte

2500+ m²

Actief sinds

2016

Dienstverlening

Schoonmaakonderhoud & Glasbewassing & Bedrijfscatering

Saskia Bouma

Senior Facility & Hospitality Coordinator
"Alles is bespreekbaar"

"Alles is bespreekbaar"

De informele benadering, snelle schakelen en meedenken van ACW vind ik hun absolute pluspunten. Zelfs toen de corona pandemie uitbrak dachten ze mee in hoe toch nog catering service te kunnen bieden niettegenstaande de kantine niet gebruikt mocht worden door onze medewerkers. Via een app kunnen we contacten vermijden en toch nog zorgen voor tevreden collega’s omdat ze alsnog wat kunnen bestellen.

Ook bij de schoonmaak konden we extra ‘corona-rondes’ invoeren, regelden ze desinfectiezuilen enzovoort. Alles is bespreekbaar en wordt op een transparante manier aangepakt. Vlekken in het tapijt, geen probleem, wordt snel opgelost. Door de kwartaaloverleggen is er ook mogelijkheid om alvast vooruit te denken of andere zaken voor te bespreken.

Ook hun medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk, van catering tot schoonmaak, en het zijn harde werkers. Kortom, ik kan ACW van harte aanbevelen.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe bijbaan? Kom ons team versterken!

Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie over vragen via WhatsApp