Home » Diensten » Glas- en gevelreiniging » Gevelreiniging

Gevelreiniging

“Meer dan alleen interesse in voorgevels!”

Gevelreiniging

Gevels worden door de tijd heen aangetast door verschillende soorten vervuiling. Atmosferische en natuurlijke vervuiling veroorzaakt door o.a. uitlaatgassen van alle soorten passerend verkeer, metaaldeeltjes, zout- mineralen en olieaanzet, mos, vochtplekken, vorstschade en aanhechtingen van ander vuil zijn de meest voorkomende soorten vervuiling. Afwijkingen en ontsieringen die kunnen leiden tot een onverzorgde uitstraling van het gebouw en schade aan de afwerkmaterialen.

Het professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van gevels draagt bij aan de representatieve uitstraling van de locatie, verlengt de economische levensduur en voorkomt hoge (onverwachte) kosten.

ACW verzorgt al meer dan 50 jaar het onderhoud aan gevels en biedt de oplossing met specialistische gevelreiniging. Wij reinigen en conserveren o.a. metselwerk, betonnen gevels, aluminium of kunststof onderdelen en verwijderen graffiti. Kortom, we zorgen ervoor dat uw gevel er weer voor langere tijd stralend uitziet.

Met behulp van de juiste technieken en bevlogen professionals brengen wij uw bedrijfspand (terug) in een juiste en representatieve staat. Gevelreiniging is veelal nog een manuele handeling waar buiten het gebruik van machines, middelen en materialen veel gebruik gemaakt wordt van ouderwetse ellenboogstoom (veel handwerk).

Om de kosten van de reiniging zo laag mogelijk te houden maken wij tijdens de uitvoering van het werk (éénmalig of periodiek) gebruik van onze eigen hoge druk units, stoomreinigers. hoogwerkers en verrijkers. Op deze wijze garanderen wij een efficiënte en veilige uitvoering tegen een interessante prijsstelling.

Wij adviseren u overigens niet alleen uw gevel te reinigen, maar ook te kiezen voor het beschermen van uw gevel na de reiniging. Zo kunnen wij een beschermende coating aanbrengen of het gevelmateriaal impregneren. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw pand en behoudt u een verzorgde aanblik. Indien gewenst kunnen wij zelf een meer jaren onderhoudsplan aanbieden want onderhoud zorgt voor behoud!

“Geen woorden, maar daden”

Een voorbeeld van onze schoonmaakkunst

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan?
Kom ons team versterken!