Home » Team » Hylke Hijstek

Hylke Hijstek

Hylke Hijstek

Marketing & Sales

"Mini Maestro"

Origineel ben ik begonnen als vormgever, ik was klaargestoomd op school om alles met video te gaan doen. Filmen, animeren, editen en noem het maar op. Toch dacht ik na mijn studie, nee… ik wil meer. Zodoende ben ik crossmediale communicatie gaan studeren in Rotterdam.
Hiermee hoopte ik meer variatie in mijn werkzaamheden te gaan vinden. Bij de diploma-uitreiking kwam ik Daniël tegen, de vader van een klasgenote van mij.

Niet veel later in november 2022 begon ik bij ACW, totaal onbekend in de schoonmaakwereld, maar wel bereid om veel te leren. Mijn taken zijn vrij breed maar kort beschreven is het: Bezighouden met marketing zaken, Roger ondersteunen bij zijn werkzaamheden, kleine panden calculeren en offertes maken, ICT'er spelen.

Verder woon ik in de prachtige omgeving van de Alblasserwaard. Mijn uitzicht strekt verder dan ver, van molens tot weilanden tot flatgebouwen. In mijn vrije tijd doe ik veel! Zo leer ik Duits, speel ik piano, game ik graag, wandel ik door de natuur, ben ik bij vrienden te vinden, zwem ik graag, kano ik weleens… zoals je ziet, is het heel divers, net als mijn werk!


Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!