Home » Team » Jan Flantua

Jan Flantua

Jan Flantua

Operationeel Manager

"De anders denkende en over de horizon kijkende"

In 1997 ben ik als calculator en werkvoorbereider voor Vebego in Duitsland in de schoonmaakbranche gestart. Hier heb ik een calculatie systeem ontwikkeld en de salesmanagers en calculatoren van de dertien Niederlassungen opgeleid. Na 3 jaar ben ik bij Hago Airport Services terechtgekomen en was operationeel verantwoordelijk voor de schoonmaak. Hier werkte toen ongeveer 100 fulltimers. Vanaf dat moment startte er een mooi en groot avontuur dat leidinggeven heet. Een avontuur waarin je: ontwikkelt, veel leert, mensen motiveert, inspireert en veel verantwoordelijkheid draagt.
Na enkele jaren bij drie grote facilitaire dienstverleners te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar een kleinere organisatie. ACW stond op het punt verder te groeien, maar de vraag was, Hoe? De ervaring die wij met elkaar deelden heeft ons gebracht waar wij nu staan. Een mooi bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Als eindverantwoordelijke voor de divisie schoonmaak en specialistische reiniging stuur ik een 6-tal rayonleiders aan.
Samen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers op de werkvloer waardig en respectvol worden aangestuurd, ondersteund en gefaciliteerd, zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren.

Verder ben ik al 23 jaar getrouwd met Claudia en samen hebben wij twee dochters, Anouk en Esmee. Wij houden van lekker koken en ons favoriete vakantieland is España.


Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!