Home » Team » Leon Freriksen

Leon Freriksen

Leon Freriksen

Teamleider Glas- en Gevelreiniging

"Chefke"

Op mijn twaalfde was ik al bezig in de schoonmaakbranche, dat is alweer een poosje geleden. Toen waren het voornamelijk vakantiebaantjes, langzaam en zeker rolde ik volledig de schoonmaakbranche in. Ik legde een route af van schoonmaker, naar glazenwasser, naar gevelreiniger, naar objectleider en uiteindelijk deed ik het vertegenwoordigen van een schoonmaakbedrijf.

Bij ACW ben ik verantwoordelijk voor de gehele glas- en gevel onderhoudtak. Dit betekent dat ik een groep van 25-30 mensen aanstuur, de planning waarborg, opnames maak voor nieuwe offertes, werkvoorbereidingen tref voor nieuwe projecten en projecten uiteraard ook evalueer. Het allerbelangrijkste en leukste wat ik doe, is oplossingen bedenken voor de uitdagingen die mijn collega’s en ik krijgen.

Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn mooie vrouw Melissa, waar ik twee prachtige kinderen mee heb, Mason en Megan. Mijn gezin zal altijd op #1 staan en ik probeer veel met ze te doen. Van boswandelingen maken, waar het vaak ravotten in de modder wordt, tot de avonturenboerderij bezoeken. Zelf ga ik een eens in de paar weken padellen met wat vrienden, maar de bank hangen en voetbal of formule 1 kijken… dat is soms ook wel eens lekker

Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Kom ons team versterken!