Home » Klanten » Samskip

Samskip

Over Samskip

Samskip Multimodal B.V. biedt transportdiensten over zee, binnenvaart, spoor en de weg. Zo onderhoudt het bedrijf wekelijks diverse lijndiensten vanuit Nederland naar havens in het Verenigd Koninkrijk. Verder zijn er veel shortsea-verbindingen naar bestemmingen in Scandinavië, de Baltische Staten en aan de Middellandse Zee. De geboden diensten betreffen zowel huis-huis als terminal-terminal vervoer. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van eigen schepen, treinen, containers, trucks en trailers.

In de Amsterdamse haven verloopt de verscheping van Samskip-vrachten via de terminal van TMA Logistics. Vanuit hier vertrekt driemaal per week een containerschip naar het Engelse Hull. Samskip Multimodal B.V. is van oorsprong IJslands, maar heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam.

Hoofdlocatie

Rotterdam

Oppervlakte

4000+ m²

Actief sinds

2019

Dienstverlening

Schoonmaakonderhoud & Glasbewassing

elbert van den bos

Elbert van den Bos

Manager
"Betrouwbare partner"

"Betrouwbare partner"

Met ACW hebben we een betrouwbare partner gevonden die de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden bij Samskip naar tevredenheid uitvoert.

ACW is slagvaardig, denkt mee met Samskip en komt met ideeën om de schoonmaak zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Neem contact met ons op

Heeft u een aanvraag? Wordt uw vraag niet beantwoord op deze website? Wilt u gewoon iemand even spreken? Dan is het ook mogelijk om te bellen met iemand. Voor vragen over deze pagina kunt u het beste terecht bij:

Stuur een bericht

Op zoek naar een nieuwe bijbaan? Kom ons team versterken!

Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie over vragen via WhatsApp